Utställning

Då kom dagen då Mischa skulle ställas för första gången! Det har varit lite fram och tillbaka med det då hon haltat sen en vecka tillbaka. Men efter lite uppvärmning går hon nästan normalt så vi satsade. Väl där möter vi upp Josefin, min underbara uppfödare! Kan väl inte påstå att jag var lugn och sansad denna dag, nerverna satt verkligen utanpå kroppen, men eftersom det var första gången på utställning så är det väl som det ska vara! 

Mischa blev oplacerad pga sitt "luftiga" intryck vilket antagligen berodde på att hon haltar och inte riktigt koordinerar sina rörelser korrekt. Hon fick iaf HP och fin kritik som lyder såhär:

"Feminin tikvalp med mycket bra uttryck, mellanbruna ögon och tillr. kraftigt huvud. Ganska bra stop, väl ansatta öron och bra hals. Välkroppad för åldern, goda vinklar, passande benstomme. Bra päls och tanfärg och rör sig parallellt. Bra temprament och välvisad."

Domaren kom fram till mig efteråt och sa att hon var väldigt fin och han hade gärna sett henne på förstaplats, men det var svårt att se rörelser då hon var så luftig. Det tackar jag för, att han kom fram och ville ge oss lite feedback iaf.

Det kommer bli många, många fler utställningar och övning ger färdighet!
I övrigt är hon världens underbaraste tjej och kommer alltid på förstaplats i mina ögon!




RSS 2.0